tirsdag 15. mars 2011

Lille Prinserom...

Lille Prins blir snart feil å si....for Lille Prins blir snart 4 år!! Lille Prins ble sååå glad da vi flyttet inn med Willy i flyttelasset, for han eeeeeelsker dyr, og så ble han jo faktisk storebror til Willy, som "bare" er to og et halvt....

Men nok om det. Lille Prins er, til tross sin unge alder, et utpreget ordensmenneske! Av oss alle her i huset, er han den som dypt konsentrert og metodisk tar fatt på fredags-ryddingen på rommet med størst iver og innsats.
De to andre Prinsessene, er "samlere" og de liker best å ha oversikt over samlingen sin, dvs. på gulvet....og da rommene deres ikke er av de største, så tar samlingene all plass på gulvet, og Mannen og jeg må bare håpe at vi ikke tråkker ned noe eller skader oss når vi iblandt må se til søtingene på natten....
Så nå til Lille Prinsens bursdag, har vi kjøpt en hylle med oppbevaring i Toystory-plast-design. Ikke av de dyreste investeringene, men likevel en god investering. Som dere snart får se, har han et dårlig inredet rom, med lite oppbevaringsmuligheter. Dette skal gjøres noe med, idag!! For når Lille Prinsen blir Prinsen, 4 år, på søndag, har han fått sin nye hylle, ferdig montert på lørdag, da vi feirer dagen med stor D.
Så nå får dere "før" bilder av Lille Prinsens rom, og så får dere "etter" bilder når hylla er på plass, rommet bedre innredet, og Lille Prins offisielt er Prinsen!!
Her kommer bilder:

her er rommet sett fra døra...


som dere ser, smalt, lite og dårlig innredet.....








bilde fra innerste krok, blandt togbaner og onde nøkkelring ting å stå på....
Syns i grunnen det er fine farger, og han har mange fine saker og ting, det ser bare ut til at det er plassert litt sånn etter "den-tingen-kan-LillePrinsen-få-ha-på-sitt-rom-og-det-må-skje-nå"-metoden....;)
tok et fra senga også.....planen er å bytte plassering på skrivebord og seng, og på den måten gi litt mere lekeplass....så skal det selvfølgelig ryddes og vaskes grundig, bytte lampeplassering og ellers piffes litt her og der....:)
Wish me luck, folkens!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar