mandag 15. august 2011

Fotoassistenten....

I helgen var i et et fantastisk bryllup. Brudgommen er Mannens barndomsvenn, og bruden en sprudlende jente med Prøysen-dialekt og et varmt hjerte.
Siden jeg nå har en Mann som er fotograf, fikk vi det gledelige oppdraget å fotografere brudeparet! Ekstra gøy å kunne gi en så personlig gave. Derfor ble jeg utnevnt til Fotoassistent, og sprang rundt med tyllkjole og høye hæler og danderte og underholdt og det som ellers behøvdes. Utrolig gøy å være så innvolvert, vanligvis er det mest redigering jeg får være med å synse om...;)
Siden det naturlig nok var de nygifte som skulle foreviges, glemte vi faktisk å få et bilde av oss selv, i finstasen, med hjerter i blikk, siden det også var første gang på et år vi var helt alene en hel helg....men midt i prosessen ble jeg visst med på et hjørne!! :)
En fantastisk herlig helg, fyllt av kjærlighet, latter, god mat og mange mange hyggelige mennesker hadde vi, og det beste er nesten at samarbeidet gikk så bra at det er fare for gjentagelse ved flere tilfeller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar