mandag 15. august 2011

Fotoassistenten....

I helgen var i et et fantastisk bryllup. Brudgommen er Mannens barndomsvenn, og bruden en sprudlende jente med Prøysen-dialekt og et varmt hjerte.
Siden jeg nå har en Mann som er fotograf, fikk vi det gledelige oppdraget å fotografere brudeparet! Ekstra gøy å kunne gi en så personlig gave. Derfor ble jeg utnevnt til Fotoassistent, og sprang rundt med tyllkjole og høye hæler og danderte og underholdt og det som ellers behøvdes. Utrolig gøy å være så innvolvert, vanligvis er det mest redigering jeg får være med å synse om...;)
Siden det naturlig nok var de nygifte som skulle foreviges, glemte vi faktisk å få et bilde av oss selv, i finstasen, med hjerter i blikk, siden det også var første gang på et år vi var helt alene en hel helg....men midt i prosessen ble jeg visst med på et hjørne!! :)
En fantastisk herlig helg, fyllt av kjærlighet, latter, god mat og mange mange hyggelige mennesker hadde vi, og det beste er nesten at samarbeidet gikk så bra at det er fare for gjentagelse ved flere tilfeller!

mandag 8. august 2011

en sommer

i regnværets tegn.....
Skriver 8.august og sommeren er på hell.....jeg venter fortsatt på noen dager uten nedbør så vi kan få beiset terassen, og innvie den med en herlig fest hvor naboer og venner kan nyte en varm kveld hos oss....
Selv om vi har hatt varme dager i det siste, har regnet aldri vært langt unna, og putene og teppene pakkes opp og ned mye mer enn jeg liker....bålpannen står der med askesamleren full av vann, og dråpene lager møster på terassegolvet...
Denne uka er den siste før barna skal begynne på skolen igjen, og matpakking, lekselesing og hverdagen tar over...har likevel litt å glede meg til; jeg og Mannen er invitert i bryllup, tre dager til ende uten barn, vår egen lille ferie! og jeg får pynte meg!! :) Så her sitter jeg, under parasollen, og tester neglelakk på tærne, og venter på at sola skal ta over etter regnet.....:)

Ønsker dere alle en god uke, nyt den. Jeg skal glede meg til ferien!! ;)

lørdag 6. august 2011

helt på bærtur...

var vi faktisk i går. Litt bringebær, litt blåbær, endel rips og masse solbær ble med hjem, plukket av både store og små.
I et ubevoktet øyeblikk så jeg de to minste samarbeide om å erobre et klestørkestativ, og siden Mannen var opptatt ved grillen, våget jeg meg på kameraet hans. Lot selvfølgelig alle hans instillinger være, sånt forstår ikke jeg meg på. Mannen redigerer og legger ut sine på sin blogg, men jeg ville prøve selv også. Her er da bilderaset: